Η Εταιρία

Πληροφορίες για την εταιρία παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων Υιοί Μ. Δεσποτάκη Ο.Ε
  • Υιοί Μ. Δεσποτάκη O.EΒιοτεχνία Τσιμεντοπροϊόντων - Χαλκίδα

Η εταιρία Υιοί Μ. Δεσποτάκη Ο.Ε εδρεύει στην περιοχή Πεΐ Δοκού στη Χαλκίδα και δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας υλικών οικοδομών. Ξεκινώντας την λειτουργία της τη δεκαετία του ’50 από τον Μ. Δεσποτάκη και στη συνέχεια περνώντας στα χέρια των υιών Μηνά και Γιώργου Δεσποτάκη οι οποίοι επέκτειναν τις δραστηριότητες της επιχείρησης, σήμερα η επιχείρηση έχει έρθει στα χέρια της “τρίτης γενιάς” δηλαδή στους Υιούς Μ. Δεσποτάκη, Γιώργο και Νίκο, οι οποίοι με τη διάθεση και το μεράκι που τους διακατέχει συνεχίζουν την επιτυχημένη λειτουργία της βιοτεχνίας.

Σήμερα, έχοντας αυξήσει την ποικιλία των παραγόμενων προϊόντων της, η εταιρία παράγει και προσφέρει τα εξής τσιμεντοπροϊόντα: Τσιμεντόλιθους, Καμινάδες (Σπόνδυλους), Καπέλα Καπνοδόχων, Κράσπεδα και Πλάκες Πεζοδρομίου.

Διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα και παράλληλα επιλέγοντας ποιοτικά υλικά για την παραγωγή, η εταιρία φροντίζει πάντα να διατηρεί την ποιότητα των προϊόντων της και να εξυπηρετεί τους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Comments are closed.

  • ΣυνεργάτεςΠρομηθευτές και Συνεργάτες της Εταιρίας